DE VÂNZARE Vilă, Pedasi, Los Santos, Panam, Playa Venao

DE VÂNZARE - Cod. 26402

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Introducerea primul si singurul pe malul mării proiect acasă o singură familie Playa Venao lui. Această comunitate oferă spectaculos pe malul mării de lux desculț trăiesc cu vile private situate direct pe plaja Playa Venao, una dintre destinațiile premier de navigare Panama lui. Acest golf frumos este înconjurat de dealuri luxuriante, care oferă unele dintre cele mai uimitoare priveliști din regiune și frumusețea naturală.

Patru modele de acasă variază în mărime de la 85m2 (915ft2) la 140 m2 (1830ft2) și sunt construite pe 300-375m2 (3,240-4,050ft2) loturi în împrejurimile tropicale luxuriante Venao lui. Această comunitate oferă o gamă largă de opțiuni de stil de viață, inclusiv la prețuri accesibile a doua casa, de închiriere de vacanta, investiții imobiliare sau o evadare relaxantă de pensionare. Comunitatea Playa Venao este în creștere rapidă într-unul dintre cele mai populare destinatii Panama lui. De stabilire a prețurilor de pre-construcție este încă disponibilă. Data cheie în mână este târziu 2016.

Facilitati in cadrul comunitatii Complexul va cuprinde o plajă și Surf Club cu propriul restaurant și bar apus de soare de la care sa ma uit la renumit apusuri de soare Venao pe punctul de vest a golfului Crescent.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB