DE VÂNZARE Vilă, Pedasi, Los Santos, Panam, Los Destiladeros, Pedasi

DE VÂNZARE - Cod. 26404

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 3408 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Situat în Pedasi's cel mai exclusivist cartier, Los Destiladeros, această vilă fermecătoare și private oferă vederi fabuloase ale dealuri din jur și Oceanul Pacific. Proiectat și construit de faimosul arhitect francez Gilles Saint Gilles, aceasta casa este oferit parțial mobilat si include aparate high-end.

Vila dispune de o verandă mare acoperită, care se infasoara in jurul toată casa, un acoperiș minunat țiglă colonial și tavane boltite, cu grinzi de lemn expuse în interiorul. Interiorul integrează o zonă de living mare, care duce la piscina prin ușile frumoase franceze din lemn, o zonă de luat masa separată, o bucătărie deschisă cu o insula centru. Locuinta dispune de doua dormitoare cu bai en suite, dulapuri și o spălătorie, zona de depozitare și o închise garaj 2-car. Există, de asemenea, o dependință separat cu un rezervor de apă de rezervă, rezervoarele de gaz și pompa de presiune.

Motivele expansive sunt dotate cu arbori maturi frumoase și de amenajare a teritoriului. După prin porțile vă aflați în propria oaza tropicale. Bucurați-vă de intimitate completă în timp ce în aer liber pentru micul dejun sau citind o carte pe hamac dumneavoastră. Chioșc de piscina mare este locul perfect pentru distractie si luand in vederile panoramice ale oceanului și dealurilor.

Această proprietate este scutit de impozit până în 2028 și este deținut într-o corporație singur avantaj pentru transferul facil.

Contactati-ne acum pentru mai multe informații, inclusiv planuri de etaj și un videoclip de proprietate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB