DE VÂNZARE Hotel, Las Lajas, Chiriqu, Panam, Nueva Florida, las Lajas Adentro

DE VÂNZARE - Cod. 30027

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 3000 m²
  • Camere: 3
  • Podea: terra

oportunități ratate în Las Lajas!
A cere activități inițiate Resort and Restaurant construit și deschis în 2012. Acesta se bucură de o bază de clienți de mare și recenzii excelente pe Tripadvisor, Booking.com. și Lonely Planet.
Structura (3 Bungalow, piscina, zona de restaurant cu cazare, casă privată și depozitare) are o poziție privilegiată, atât din punct de vedere comercial, rezidențial. Acesta este înconjurat pe trei laturi de teren agricol (pacea și garanția de liniște), se află la 20 de metri de strada principală din Las Lajas, 1,5km de la Panamericana și 10 min. de plaja (una dintre cele mai bune și cel mai sigur de toate coasta Pacificului). Completarea Panamericana (artera principală Panama la 4 benzi) Acest renderàpiù accesibil David (al doilea cittàpiù majore țară doar 40 min.) La Boquete (un 1hora și 15 min.) Și restul țării.
Statiunea este amplasat într-o grădină tropicală luxuriantă de 3000 de metri pătrați, împodobită cu plante, flori și pomi fructiferi (banane, papaya, ananas, avocado și fructe citrice). Multe zone publice, delimitate de poteci pietruite, dotate cu lumină crepusculară și puncte de irigare pe scară largă.
Piscina (6m x 4m, seminte îngropat cu nisip și noapte lumini de plante de filtrare) este înconjurat de zone de lounge cu copertine, mese, bănci de lemn și un Rancho rustic pentru a utiliza masaj.
Parcarea este privată, împrejmuită cu disponibilitate pentru 10 autoturisme.
The Bungalow 3 (2 din 26sqm, unul activat pentru persoane cu handicap și 1 32,5mq), vin cu o verandă privată, complet mobilat, cu ventilator de tavan, aer condiționat și apă caldă.
Restaurantul este format dintr-un 60mp camera de zi deschisa (Rancho), cu zonă de bar, recepție și mic dejun, echipat cu 7 tabele (capacitate de 40 de persoane) si 2 bai toate compatibile pentru persoanele cu handicap. Posibilitatea de proiectii seara cu sisteme de sunet si proiector. De asemenea, vine cu o cabana 30mp cu baie privată utilizată pentru a adăposti personal sau de a folosi dormitor.
Bucataria, de 30 de metri patrati, este complet mobilat cu oțel inoxidabil, echipamente profesionale italian (inventar) și prevăzut la exterior cu o suprafață reparat si gratar echipat.
Casa pentru locuit de 90,5mq cu terasa pe două laturi și grădină împrejmuită, are 2 dormitoare de dormitor 16sqm, o baie, living cu bucătărie, apă caldă, sistem electric 110 / 220V si este complet mobilat.
Depozitul 27,5mq, cu o suprafata acoperita, este dotata cu echipament pentru prelucrarea lemnului, instalatii sanitare, sudura, electrice și de grădinărit. AC 110 / 220V și trei faze.
Structura este Provista proprie bine sa (30m adâncime), cu imersie Poma și autoclavă. Este, de asemenea, conectat la apa municipale și are un rezervor de rezervă toate alimentat 6000litri.
Întreaga zonă este echipată cu mare viteză Wi-Fi. Toate echipamentele electrice este conectat la protectorii pentru orice căderi de tensiune.
Acesta oferă cheile în mână cu activitățile companiei publice, licențe și tot nimic Ostanecessari:
· Compania este înregistrată în mod legal cu ATP și aprobat de Ministerul Turismului

· Licență de afaceri și consumul de alcool, aprobat de IBD

· Impozit pe profit plătit unic

· Brut dezvinovățire Recorder

· Declarație fiscală și contabilitate cărți în ordine

· Teren cu titlul de proprietate

· Declarația de îmbunătățirile aduse cu exonerare de taxe, timp de 10 ani, extensibil pentru încă 10

· Planurile autorităților de reglementare aprobate de către agențiile guvernamentale relevante, cu posibilitate de prelungire (a Bungalow și o casă)

· Electrice, instalații sanitare și de gaze să respecte normele în vigoare în Panama

· Studiu de impact asupra mediului elaborate și aprobate prin ANAM cu rezoluție Act

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB